Home > IGLU kanazawa > a.k.a. [atelier kitchen for artisan]

a.k.a. [atelier kitchen for artisan]

aka

先付 香箱カニと湯葉の卵とじ
前菜 日本酒に合わせたくなる一皿 飲み比べ3種がお勧め
椀 ノドグロ!
造里 寿司と刺身
メイン 鴨カツほうば味噌焼
食事 すんごい美味しかったキノコごはん。
デザート
a.k.a. staff BLOG より

たびたび食事に来てましたが、この日は初のコースを堪能。美味しかったー。
金沢に来られるみなさんにオススメします。

Comments:0

Comment Form
Remember personal info

Trackbacks:0

Trackback URL for this entry
http://blog.iglu.jp/2011/11/13/atelier-kitchen-for-artisan/trackback/
Listed below are links to weblogs that reference
a.k.a. [atelier kitchen for artisan] from IGLU blog

Home > IGLU kanazawa > a.k.a. [atelier kitchen for artisan]

Search
Feeds
Meta

Return to page top